Model: Home and Business MAC
Beschikbaarheid: 1 dag
€99,99
Excl. BTW: €82,64

Onmiskenbaar Office, ontworpen voor Mac
Combineer de vertrouwdheid van Microsoft Office toepassingen met de unieke kenmerken van uw Mac waar u zo van houdt. Ga razendsnel aan de slag met de moderne en vernieuwde versies van:

- PowerPoint 2016
- Excel 2016
- Word 2016
- OneNote 2016 
- Outlook 2016 

Per direct beschikbaar voor Office 365 klanten
Microsoft Office 365 gebruikers krijgen de nieuwste Office toepassingen voor de Mac versie als eerste. U heeft dan de Microsoft Office toepassingen op uw Mac, pc, en apps op tablets en smartphones voor als u onderweg bent.

Word
U kunt nu nog beter samen aan documenten werken, aanpassingen maken aan documenten en ze gemakkelijk in de cloud opslaan. Samenwerken met vrienden, studiegroepen of binnen teams is dus nog makkelijker en overzichtelijker geworden!

Excel
Een van de nieuwste functies in Excel zijn de verbeterde prognoses. Met een druk op de knop ontdekt u nieuwe trends in uw gegevens en weet u wat de toekomst u zal brengen. Met de vernieuwde grafieken geeft u grotere hoeveelheden data beter, overzichtlijker en logischer weer en tot slot verandert u cijfers in inzichten met de sterk verbeterde visualisatieopties.

Powerpoint 
Presentaties maken doe je tegenwoordig samen. Hierdoor zijn er nieuwe functies zoals opmerkingen plaatsen in de dia's, versies met elkaar vergelijken en presentaties gemakkelijk samen opslaan in de cloud. Werk samen en spar samen over ideëen en voeg ze direct samen toe aan een presentatie.

Onenote
Uw persoonlijke notitieboekje is nu nog wat beter geworden. Voeg tags toe om snel te kunnen vinden wat u zoekt, sla deze op in de cloud op OneDrive om ze op ieder apparaat te kunnen openen en deel uw notities met anderen.

Outlook
Met de 2016 versie van Outlook kunt u nog beter agenda's afstemmen, contacten beheren en e-mails ordenen. De nieuwe Outlook is nog robuuster dan zijn voorganger, doordat de op Push gebaseerde e-mail functie uw inbox altijd up-to-date houdt en de vernieuwde gespreksweergave geeft het overzicht terug.