Model: Office 2013 Professional UK
Beschikbaarheid: 1 dag
€59,99
Excl. BTW: €49,58

Microsoft Office 2013 Professional

Met Microsoft Office Professional 2013 personaliseert u uw office. U heeft overal en altijd toegang tot uw office-bestanden, waar u zich ook bevindt en vanaf elke apparaat.

Microsoft Office Professional 2013 zorgt er ook voor dat u sneller bij uw bestanden kunt komen, delen, feedback ontvangen en reageren. Dit is mogelijk omdat de opties om te delen zich allemaal op één plek bevinden.

Wilt u uw ideeën tot leven brengen en zichtbaar maken? intuïtief en aantrekkelijk? Publisher en outlook levert u de tools om dat waar te maken.

Deze versie van Microsoft Office 2013 omvat:

- Word 2013

- Excel 2013

- Outlook 2013

- Powerpoint 2013

- Onenote 2013

- Publisher 2013

- Acces 2013

Extra:

-   Werk zoals u wilt werken: met een toetsenbord, een pen of een touchscreen, alles kan.

-   Laat de sjablonen grotendeels voor de vorm zorgen, zodat u zich volledig op de inhoud kunt richten.

-   Houd alle opmerkingen in Word-documenten bij en markeer ze als gereed met de nieuwe antwoordknop.

-   Breng de inhoud vanuit PDF-bestanden rechtstreeks over naar Word. Open PDF-bestanden en bewerk paragrafen, lijsten en tabellen net zoals u in de vertrouwde Word-documenten doet.

-   Bespaar tijd bij het indelen van informatie in Excel, zodat u sneller inzicht in uw gegevens krijgt.

 

Nieuwe tools herkennen uw patroon en vullen gegevens automatisch voor u aan.

-   Deel uw PowerPoint-presentatie via het web door een link naar die presentatie te versturen, of door de presentatie met de gratis Office-presentatieservice weer te geven, zodat uw doelgroep overal uw presentatie kan bijwonen.

-   Sluit Excel-spreadsheets, grafieken, audioclips, video's en vrijwel elk ander type bestand bij uw OneNote-notitieblokken in. Uw notities worden opgeslagen, zijn doorzoekbaar en worden gesynchroniseerd met OneNote-apps op uw andere apparaten, zodat u die notities altijd en overal kunt gebruiken en delen.

-   Reageer sneller met inline antwoorden (antwoorden bij de tekst van het originele bericht) in Outlook. U hoeft alleen uw antwoord in het leesvenster te typen.

-   Bespaar tijd met de nieuwe onlineopties voor het afdrukken van foto's in Publisher

-   Maak in Access snel een overzicht en samenvatting van gegevens uit een verwante tabel. Klik op een item voor een gedetailleerde weergave van dat item.

-   Gratis online synchronisatie van Office met uw OneDrive -account, zodat u uw documenten, foto's en andere bestanden vanaf elk met internet verbonden apparaat en met een ondersteunde browser kunt openen, bekijken, bewerken en delen.